Veiligheidsregio Gooi en Vechtstreek doneert € 1.500,= aan Brandwonden Stichting

Regionaal commandant Brandweer Gooi en Vechtstreek John van der Zwan reikt de cheque uit aan Rob Baardse, directeur van de Brandwonden Stichting.

Foto: Brian van den Berg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Veiligheidsregio Gooi en Vechtstreek heeft afgelopen maand de Gouden Rookmelder gewonnen met het innoverende project: ‘De kracht van het netwerk’. Aan deze prijs is een geldbedrag van € 1.500,- verbonden. De Veiligheidsregio heeft besloten het geldbedrag aan het project Aquatraining te schenken. Pascal de Haas, adviseur Brandveilig Leven: “Op zich hadden we het bedrag vrij kunnen besteden in onze organisatie, het geld was immers bedoeld voor de personeelsvereniging. Maar we vinden het project Aquatraining zo belangrijk en zinvol, dat we hebben besloten het geldbedrag aan de Brandwonden Stichting te doneren. Voor ons is er blijvend de Gouden Rookmelder, hopelijk kunnen zij straks heel veel brandwondenpatiënten helpen met een goede en minder pijnlijke revalidatie.”

Op de foto is te zien hoe regionaal commandant Brandweer Gooi en Vechtstreek John van der Zwan de cheque uitreikt aan Rob Baardse, directeur van de Brandwonden Stichting.