Noodverordening Veiligheidsregio Gooi en Vechtstreek – 1 juni 2020

De voorzitter van de Veiligheidsregio Gooi en Vechtstreek heeft op vrijdag 29 mei 2020 een nieuwe noodverordening vastgesteld ter voorkoming van verdere verspreiding van het coronavirus/COVID-19.

Er zijn door de naleving van de maatregelen goede resultaten bereikt; de cijfers laten een positieve ontwikkeling zien en dus komt er stap voor stap meer ruimte. Hierdoor kan de voorzitter van de Veiligheidsregio Gooi en Vechtstreek per 1 juni een noodverordening afkondigen, waarin een aantal maatregelen wordt versoepeld. Nu de versoepelingen zorgen voor meer ruimte, is het juist extra belangrijk dat de basisregels opgevolgd worden: 1,5 meter afstand houden, drukte vermijden, handen vaak wassen, thuisblijven bij klachten en zoveel mogelijk thuiswerken.

Bekijk de noodverordening bij Documenten en publicaties
Heeft u vragen over wat deze noodverordening voor u betekent, neemt u dan contact op met uw gemeente.