Veiligheidsregio trakteert IC-medewerkers van het Tergooi ziekenhuis

Vandaag overhandigden waarnemend voorzitter van Veiligheidsregio Gooi en Vechtstreek, Joan de Zwart-Bloch, en voorzitter van de veiligheidsdirectie, John van der Zwan, een traktatie voor alle medewerkers van de IC en de vele mensen die de IC ondersteunen. Met dit gebaar stak de veiligheidsregio de IC-medewerkers een hart onder de riem in deze, voor hen zware tijd.

‘Al 14 maanden werken wij intensief samen in deze Corona-crisis, begint Joan de Zwart, ‘In het begin was er vanuit de maatschappij veel lof en waardering voor de inzet van alle zorgverleners in de vorm van allerlei zichtbare acties. Bloemen en taarten werden uitgedeeld en applaus klonk in de straten. Hoewel dat geluid verstomd is, is onze waardering voor jullie inzet onverminderd groot.’  ‘We zeggen te weinig ‘dank je wel’, vult John van der Zwan aan. ‘Dus namens het bestuur en alle medewerkers van de Veiligheidsregio veel dank voor alle zorg en inzet die jullie leveren voor die vele mensen, die ernstig ziek worden door het Corona-virus.”

Op de foto, van links naar rechts:
Inge Prins, Afdelingsmanager IC
Laura Maarschalk, IC-verpleegkundige
Joan de Zwart-Bloch, Waarnemend Voorzitter Veiligheidsregio Gooi en Vechtstreek
Marijke Bogaards, OK-assistente
John van der Zwan, Voorzitter Veiligheidsdirectie Gooi en Vechtstreek
Eline van Slobbe, Anesthesioloog-intensivist