Contact

Heeft u een vraag, maar heeft u het antwoord niet kunnen vinden op onze website? Laat het ons weten!

LET OP:

  • Heeft u een vraag over de CORONACRISIS (bijvoorbeeld over de noodverordening)? Of wilt u een overtreding van de coronamaatregelen melden? Neem hiervoor contact op met uw eigen gemeente. De gemeente heeft waar nodig contact met de Veiligheidsregio om uw vraag te beantwoorden. Hieronder vindt u de contactgegevens:
  • Bent u van de PERS en heeft u een vraag gerelateerd aan het coronavirus en de veiligheidsregio? Neem contact op met onze persvoorlichter coronacrisis: 085–7432 968. Dit telefoonnummer is NIET bedoeld voor persvragen over het coronavirus over één of meer specifieke gemeenten. Neem hiervoor contact op met de woordvoerder(s) van de betreffende gemeente(n). Het telefoonnummer is ook NIET bedoeld voor publieksvragen over de coronacrisis. Deze kunt u stellen bij uw eigen gemeente.
  • Vragen aan de POLITIE stelt u via de website van de politie. Wij verzoeken u in verband met privacy geen rapporten, aangiftes e.d. via dit contactformulier te verzenden.
  • Voor het doen van (open) sollicitaties naar een functie, afstudeeropdracht of stage binnen de Veiligheidsregio, kunt u een e-mail te sturen naar: vacatures@brandweergooivecht.nl
  • Wij reageren niet op aanbiedingen, acquisitieverzoeken of reclame-uitingen.